Елементи керування ETI

Элементы управления ETI

ETI - одна з найбільших світових компаній, що спеціалізується на виробництві електрообладнання. Ми пропонуємо широкий спектр захисних пристроїв для електроцепей. Наша продукція використовується в промисловості для контролю та управління коммутаційними процесами. Наш асортимент включає кнопки, сигнальні лампи, джойстики, концеві вимикачі та аналізатори мережі. Всі наші кнопки та переключателі мають міцний корпус з ABS-пластику і фронтальну частину зі ступенем захисту IP65. Завдяки гнучкій модульній системі, ми можемо запропонувати рішення будь-якої складності. Зверніться до нас для отримання надійних електротехнічних виробів, які задовольнять ваші потреби у контролі та управлінні електричними системами.

Грибовидні кнопки застосовуються для неперервного подавання сигналу на керуючий пристрій (сигнал зупиняється лише після повторного натискання кнопки). Червоні кнопки в основному використовуються для відключення виконавчих пристроїв. Збільшений розмір головки використовується для візуального або тактильного виділення кнопки серед інших. Кнопку можна закріпити на двері, стіні шафи або спеціальній панелі з отвором діаметром 22 мм.

Двопозиційні та трьохпозиційні перемикачі без фіксації використовуються для керування пристроями шляхом надання імпульсного сигналу на керуючі пристрої, такі як контактори, реле, контролери тощо. Вони також можуть бути закріплені на двері, стіні шафи або спеціальній панелі з отвором діаметром 22 мм.

  • Ключ можна вийняти лише у положенні "0" в вимикачах "1-0" та перемикачах "1-0-2".
  • Всі перемикачі оснащені спеціальним диском, що запобігає їх обертанню навколо своєї осі.

Подвійні кнопки використовуються для запуску та зупинки процесів шляхом надання імпульсного сигналу для керування різними пристроями, такими як контактори, реле, контролери тощо. Завдяки двом повноцінним кнопкам, закріпленим на одній панелі, значно економиться місце. Кнопку можна закріпити на двері, стіні шафи або спеціальній панелі з отвором діаметром 22 мм.

Додаткові контакти та світлодіоди

  • Нормально відкритий контактний елемент для встановлення в кнопковий пост призначений для подачі сигналу на різні виконавчі пристрої. В основному він використовується разом з пусковими або перемикаючими головками. Він кріпиться до кнопкового посту без будь-яких адаптерів.
  • Нормально закритий контактний елемент для встановлення в кнопковий пост призначений для подачі сигналу на різні виконавчі пристрої. В основному він використовується разом із зупинними головками і кріпиться до кнопкового посту без будь-яких адаптерів.
  • Світлодіодний елемент для встановлення на передню панель призначений для підсвічування кнопок та індикаторів кольору.

Кнопкові пости призначені для місцевого та віддаленого керування та комутації навантаження.

Особливості:

  • Ступінь захисту IP65, що забезпечує високу надійність у різних умовах експлуатації.
  • Можливість встановлення як комплектних (зібраних з окремих елементів), так і моноблочних пристроїв, що дозволяє адаптувати їх до конкретних потреб та вимог.