Щит SchneiderElectric Easy9 36 модулів: огляд

Щит SchneiderElectric Easy9 36 модулей: обзор

Щит SchneiderElectric Easy9 36 модулів

Розподільні щити шнайдер електрик – надійні помічники, що забезпечують стабільне функціонування електричних систем на об'єктах будь-якої складності. Вони пристосовані для встановлення різних захисних пристроїв, що керують електричними установками. Це може бути як автоматичні вимикачі, і диференціальна автоматика.

Електрощит шнайдер представлений у великому асортименті. Тому не важко вибрати саме той, який відповідатиме прийнятим нормам безпеки на даному об'єкті. 

Щиток шнайдер 36 із серії Easy9 являє собою виріб із корпусом, виконаним із пластику. Він придатний для встановлення пристроїв DIN. Це говорить про те, що його можна використовувати у будівництві житлових приміщень. Крім того, він гарантує безпеку при експлуатації захисних пристроїв електросистем від зовнішніх факторів.

Щит шнайдер із нової серії Easy9 має пластиковий щиток, що комплектується затискними колодками. Для забезпечення надійного підключення електричних проводів та кабелів виріб комплектується шинами з клемами на вантах.

Відео взято з Youtube-каналу «Вольт Ампер 76 Ярославль»

У каталозі магазину Eleksun можна купити потрібний розподільний щиток шнайдер . На весь модельний ряд встановлені прийнятні ціни, що робить купівлю щитків доступною.