Реверсивний рубильник Hager SFT для підключення генератора – огляд. Перемикач живильних вводів

Реверсивний рубильник Hager SFT для підключення генератора — огляд. Перемикач живильних вводів

У цьому відеоролику докладно розглядається перемикач живлячих вводів hager sft. По суті, це звичайний реверсивний рубильник hager. З відео ви дізнаєтеся, які особливості має перемикач hager, для чого він використовується, і як влаштована його конструкція.

Реверсивний рубильник — це ручний перемикач, необхідний ручного перемикання живлення від електропроводки на генератор. Hager перемикач має компактний корпус (4 модулі по 17,5 мм), що робить його зручним у використанні. Він підходить для домашнього, побутового застосування. Має три положення: у нульовому положенні розриває контакти, у положенні 1 або 2 з'єднує споживачів, які підключаються до гвинтових клем зверху, до одного з джерел живлення (мережеве або від генератора). Кріплення складає дин-рейку.

Відеоролик взято з Youtube-каналу «elektrik-sam.info».

Якщо вам потрібні вимикачі та перемикачі напруги, знайти їх ви можете у каталозі нашого інтернет-магазину. Підібрати відповідну для вашої мети модель допоможе фільтр за параметрами, а також кваліфікована консультація наших фахівців — ви можете ставити їм будь-які питання щодо товарів. У нас ви можете замовити доставку електроустаткування по Україні. Оплата здійснюється будь-яким зручним для вас способом: готівкою, карткою, безготівковим розрахунком.