Основи програмування логічних контролерів

У цьому відео максимально просто і зрозуміло розповідається, що таке контролер, а також пояснюється основи програмування плк (програмованого логічного контролера). Робиться це на прикладі найпростіших стендів з одним і двома вимикачами (послідовними і паралельними).

Також з відео ви дізнаєтесь про мови програмування контролерів: релейна діаграма, функціональні блоки, структурований текст. Насамперед відео буде корисно електрикам, збирачам електрошаф, електромонтажникам, яким необхідно розуміти, як влаштовані і як працюють системи автоматизації, як здійснюється програмування. промислових контролерів.

У відео програмування контролера розібрано на основні моменти, такі як: - що таке дискретне введення та виведення; - що таке дискретний сигнал або булева змінна; - як працюють логічні операції І (AND/&&) та АБО (OR/II). Якщо вам потрібен контролер, програмування якого здійснюється будь-якою з перелічених вище мов, ви може купити його в нашому інтернет-магазині.

Фільтр за параметрами допоможе вам швидко знайти відповідну за характеристиками модель. А наші досвідчені співробітники проконсультують з питань, що виникли. 

Основи програмування контролерів за 5 хвилин

Відео взято з YouTube каналу "Діма Ліміте"

На нашому сайті ви можете ознайомитися з величезним вибором промислових контролерів різних серій, видів напруги та типів.