Огляд логічного контролера: ПЛК210 (ОВЕН)

Цей відеоролик присвячений великому та детальному огляду промислового логічного контролера Овен плк210. Це надійний високопродуктивний пристрій з великим обсягом пам'яті та вдосконаленими комунікаційними можливостями.

Ергономічний корпус і зручність використання доповнюються можливістю роботи у важких умовах (збільшено діапазон напруги живлення та діапазон допустимої температури навколишнього середовища). Починається огляд із детального зовнішнього огляду Овен плк210 та модуля дискретного введення МВ210.

Потім ви дізнаєтеся про особливості пристрою, про те, як він підключається до комп'ютера через USB, веб-інтерфейс. Крім цього, показано налаштування та підключення модуля введення через USB.

Розглянуто мережеві особливості: розташування та кількість портів, їх призначення тощо. Особлива увага приділена CoDeSys — системі програмування плк.

Також ви дізнаєтеся, навіщо потрібна Web-візуалізація, і що таке OwenCloud. На завершення ролика ви побачите Овен плк201 у розібраному вигляді та дізнаєтеся, для чого потрібні ті чи інші деталі, як вони працюють. 

Овен ПЛК210. Большой обзор

Відео взято з YouTube каналу "Електроніка в об'єктиві".

На нашому сайті, ви можете ознайомитися з величезним вибором промислових контролерів різних серій, видів напруги та типів.