(4641405) Теплове реле RE 17D-2,8 для контакторів CE 07 та CEC, Ir = 1,8-2,8 Ампер, ETI

Код: 4641405

820,44 грн 911,60 грн
0
Голоси відсутні
Відгуків немає
-
+
Купити в 1 клік
Номінальний струм: 1,8-2,8 A
Поставка: Склад
Виробництво: ETI
Всі характеристики

(4641405) Теплове реле RE 17D-2,8 для контакторів CE 07 та CEC, Ir = 1,8-2,8 Ампер, ETI

Код: 4641405

Теплове реле використовується для захисту асинхронного електродвигуна від навантаження. Реле встановлюється під контактором та у разі перевищення номінально заданого струму подає на контактор сигнал вимкнення. Воно є чутливим до випадання фаз.

Теплове реле забезпечує захист двигуна від:перевантаження, асиметрії фаз, затягнутого пуску та заклинювання ротора

При використанні теплових реле у поєднанні з контакторами у схемі"Зірка -трикутник", слід враховувати, що через головний контактор протікає лише 0,58 x In двигуна (або (√3/3) x In).

Встановлене на головному контакторі теплове реле має бути налаштоване на те ж значення, як і струм двигуна. Для більш надійного захисту в ланцюзі контактора"зірка"також можна встановити теплове реле, але важливо враховувати, що номінальний струм у режимі зірка quot;складає 1/3 від номінального струму двигуна. Реле має бути налаштоване на цей струм.

Залежність від температури навколишнього середовища.

Теплові реле RE мають температурну компенсацію. Точка спрацьовування реле не залежить від температури і є фіксованою при тому самому значенні струму. Струменеві характеристики RE мають колібрування при значенні температури навколишнього повітря в діапазоні від -20°C до +60°C за відсутності попереднього навантаження через теплове реле (тобто з початкового холодного стану). Для температури навколишнього повітря в діапазоні від +60°C до +80°C (максимальна температура навколишнього повітря) слід застосовувати поточний поправочний коефіцієнт, вказаний у каталозі.

Детальнішу інформацію про цю позицію Ви можете дізнатися з 

Номінальний струм:
1,8-2,8 A
Поставка:
Склад
Виробництво:
ETI
Серія:
RE
Тип пристрою:
Тепловое реле

Доставка, Оплата, Повернення, Гарантія

 

Залишилися питання?

Вкажіть номер телефону для отримання додаткової інформації. Менеджер Вам передзвонить

Блог