(3101-301-0900) Кабельна вилка, IP44, синій, TP Electric

Артикул: 3101-301-0900

97,00 грн
0
Голоси відсутні
Відгуків немає
-
+
Купити в 1 клік
Поставка: Склад
Виробництво: TP Electric
Всі характеристики

(3101-301-0900) Кабельна вилка, IP44, синій, TP Electric

Код: 3101-301-0900

Турецький завод TP Electric, розташований в Ізмірі, більше відомий у нас під торговою маркою TPlast (Т-Пласт) одним із перших почав випуск так званих каучукових виделок і розеток призначених для використання як надійні точки підключення різних електроприладів –газонокосарок, вуличного освітлення. , різноманітних подовжувачів для тимчасових робіт

Дуже міцна конструкція, надійний електричний контакт, швидкість складання та підключення, якісний ущільнювач кабелю, широка кольорова гама зробили ці маленькі пристрої вірними помічниками будинку, в саду, на дачі, в цеху або на будівництві.

Ви можете підібрати для себе такі вироби:

Вилка кабельна –пряма (чорна, жовта, червона, синя, помаранчева), кутова (чорна)

Кабельна розетка –пряма (чорна, жовта, червона, синя, помаранчева), накладна пряма (чорна) та кутова (чорна)

Трійник з кришкою –накладний (чорний, жовтий, червоний, синій, помаранчевий), підвісне однофазне підключення (чорний з синім), підвісне трифазне підключення (чорний з червоним).

Всі розетки мають реальний клас захисту IP44. Наприклад, підключення проводів відбувається за допомогою колодки, розташованої в окремому від контактної групи відсіку, що дає додаткову гарантію захисту.

Проте пам'ятайте, що клас захисту IP44 захищає лише від бризок води. Якщо Ви плануєте залишати подовжувач або кабель на вулиці, чи є можливість попадання великої кількості води на роз'єми, рекомендується використовувати вилки/розетки із захистом IP68.

Поставка:
Склад
Виробництво:
TP Electric

Доставка, Оплата, Повернення, Гарантія

 

Залишилися питання?

Вкажіть номер телефону для отримання додаткової інформації. Менеджер Вам передзвонить

Блог