Контакти живлення ETICON, ETI

«ETI Elektroelement» - одне з перших словенських підприємств, яке отримало сертифікат якості ISO 9001 та екологічний сертифікат ISO 14001. Весь продукт має міжнародні сертифікати відповідності, а також безліч нагород за високу якість. Важливими стратегічними елементами компанії є якість продукції, кваліфікований персонал, налагоджений процес логістики, а також маркетингова і рекламна підтримка клієнтів.

ETI - конкурентоздатна, постійно розвиваючася, стабільна корпорація, спрямована на взаємовигідну та довгострокову співпрацю з партнерами. Концерн пропонує повний спектр високотехнологічної продукції, інноваційних рішень і послуг, виробляє та розробляє нове конкурентоздатне обладнання, вкладаючи прибуток у технологічний розвиток та вдосконалення виробництва.

Комплексний захист електротехнічного промислового обладнання та приладів здійснюється завдяки широкому асортименту плавких вставок NV-NH, автоматичним вимикачам з великою відключальною здатністю ETIBREAK, обмежувачам перенапруги ETITEC. Для комутації та розподілу електричних ланцюгів використовуються модульні та силові контактори ETICON, роз'єднувачі навантаження ETIBREAK і ETISWITCH, електромонтажні клеми SM і т.д.

Розглянемо детальніше силові контактори ETICON.

Контакторы - це електромагнітні пристрої з двома положеннями, призначені для частого дистанційного включення та вимикання силових електричних ланцюгів у нормальному режимі роботи.

Контактори ETICON поділяються на дві серії: CES і CEM.

Серія CES

 

Силові контактори призначені для перемикання електричного навантаження в однофазних і трьохфазних мережах потужністю до 200 кВт (U=400V, AC3).

Особливості:

Можливість встановлення додаткових контактів і механічного блокування RC-фільтрів.
Монтаж на шину ТН35 або на монтажну панель за допомогою гвинтів.
Високий механічний і електричний ресурс.
Універсальні додаткові контакти.
Клеми контакторів дозволяють одночасно підключати як одножильні, так і багатожильні провідники різних перерізів.
Фронтальний блок контактів легко і надійно устанавлюється на рухому частині сердечника, що забезпечує точну сигналізацію стану силових контактів.
Вбудоване теплове реле (клас 10А).
Серія CEM

 

Силові контактори призначені для комутації електричного навантаження в однофазних і трьохфазних мережах потужністю до 160 кВт (U=400В, AC3).

Особливості:

Можливість встановлення додаткових контактів і механічного блокування фільтрів "RC".
Монтаж на шину ТН35 або на монтажну панель за допомогою гвинтів.
Високий механічний і електричний ресурс.
Універсальні додаткові контакти (можливість монтажу на будь-які номінали контакторів).
Можливість заміни живильної котушки на інші номінальні значення напруги.
Фронтальний блок-контакт встановлюється безпосередньо на рухому сердечнику, забезпечуючи точну сигналізацію стану силових контактів.