Теплові реле ETI, серія RE, RT

Тепловые реле ETI, серия RE, RT

ETI - це стабільна корпорація, яка постійно розвивається і спрямована на взаємовигідну та довгострокову співпрацю з партнерами. Вона пропонує повний спектр високотехнологічної продукції, інноваційних рішень та послуг, включаючи розробку та виробництво конкурентоспроможного обладнання.

Як результат використання сучасних технологій у виробництві, продукція ETI відзначається високою якістю і користується повагою у всьому світі.

В асортименті компанії містяться такі продукти, як автоматичні вимикачі, диференціальні автоматичні вимикачі, реле, обмежувачі струму, промислові автоматичні вимикачі, реле контролю напруги, вимикачі навантаження, теплові реле, контактори та безшумні контактори.

В даній статті ми розглянемо теплові реле, які є одним із продуктів ETI.

Теплові реле ETI належать до серій RE та RT.

Серія RE використовується для захисту асинхронних електродвигунів від перевантаження. Це реле встановлюється під контактором і в разі перевищення номінального струму воно подає сигнал відключення на контактор. Воно також чутливе до випадання фази.

Теплове реле забезпечує захист двигуна від перевантаження, асиметрії фаз, затягнутого пуску та заклинювання ротора.

Також, ви можете використовувати теплові реле в схемі "Зірка-трикутник" для більш надійного захисту ланцюга контактора "зірка". Номінальний струм в режимі "зірка" становить 1/3 від номінального струму двигуна, тому реле повинне бути налаштоване на цей струм.

Теплові реле серії RT мають температурну компенсацію, що означає, що точка спрацьовування реле не залежить від температури і є фіксованою при тому самому значенні струму.

Щодо залежності від температури довкілля, струменеві характеристики теплових реле RE мають колібрування при значенні температури навколишнього повітря в діапазоні від -20 °C до +60 °C за відсутності попереднього навантаження через теплове реле. Для температур навколишнього повітря в діапазоні від +60 °C до +80 °C слід застосовувати поточний коефіцієнт поправки, вказаний у каталозі.

Теплові реле можуть бути встановлені безпосередньо на силовому контакторі або за допомогою адаптера CES-RT-AD на DIN-рейку.