Програмування ПЛК з прикладу електричної схеми

Дане відео є введенням у таку важливу та велику тему, як програмування плк (програмованого логічного контролера). У ролику розглядаються мови програмування ПК промислового зразка, стандарт МЕК61131.

Також наочно розповідається про найпростішу програму на прикладі електричної схеми. Відео про програмування plc контролерів буде корисним усім, хто має відношення до електрики.

Навіть якщо саме собою програмування логічних контролерів не входить у ваші плани, уявлення про нього допоможе зрозуміти, як працюють ті чи інші системи . ПЛК — це свого роду комп'ютер, який зазвичай використовується для автоматизації технологічних процесів.

Загалом моделі контролерів схожі одна на одну, тому вивчення нової моделі не займає багато часу. Вивчивши, наприклад, програмування ПК siemens, ви зможете легко розібратися в програмуванні та контролерів інших виробників.

Siemens, контролери, програмування Однією з найпопулярніших та затребуваних виробників плк є siemens: програмування контролерів цього бренду завжди затребуване. Вони універсальні, підходять для створення простих систем автоматизації та систем середньої складності.

Великий вибір модулів дозволяє нарощувати різні функції та здійснювати програмування контролерів siemens з урахуванням них. Програмування контролерів Сіменс може стати в нагоді в різних виробничих та промислових сферах: машинобудування, водопостачання, робота текстильного, пакувального обладнання.

Висока гнучкість, можливість довільного розміщення модулів у системі — все це переваги, якими можуть похвалитися контролери «Сіменс», програмування якого зручно здійснюється з комп'ютера. 

Програмування ПЛК (програмованих логічних контролерів)

Відео взято з YouTube каналу "Андрій Кулагін"

На нашому сайті, ви можете ознайомитися з величезним вибором промислових контролерів різних серій, видів напруги та типів.