Огляд і застосування контроллера : Siemens LOGO

У цьому відео детально розглядається контролер Сіменс Лого: його особливості, призначення та застосування, інтеграція в електрощит. У ролику детально показано, як працює система електрощита.

У відео ви побачите модель основного блоку logo somatic із екраном, який дозволяє задавати програми. Також це можна робити через комп'ютер.

Головна відмінність siemens logo s7 від імпульсного реле - у наявності безлічі додаткових функцій у програмі: затримка включення або відключення, загальне відключення та включення, залежність включення та вимкнення від часу, об'єднання в мережу пристроїв, що працюють від датчиків руху тощо. Варіантів реалізації – безліч, для цього використовуються різноманітні модулі та датчики.

Програмований логічний контролер siemens logo (ПЛК) – зручна альтернатива імпульсним реле. Він використовується, зокрема, для створення світла на кнопках, що показано у відео. Але в цілому його можна використовувати для керування різними навантаженнями.

Зверніть увагу, що основний блок simatic logo розрахований максимум на два модулі розширення. В результаті ви отримаєте 24 входи та 20 виходів. Якщо у вас більше, потрібно буде придбати ще один основний блок siemens simatic logo.

SIEMENS LOGO! - огляд та застосування ПЛК від Siemens, заміна імпульсним реле KonstArtStudio

Відео взято з YouTube каналу "KonstArtStudio"

На нашому сайті ви можете ознайомитися з величезним вибором промислових контролерів різних серій, видів напруги та типів.