(502100) Хомут 60х2,5 чорний, максимальний діаметр обхвату 225 мм, 10 шт, TAKEL

Артикул: 502100

12,21 грн
0
Голоси відсутні
Відгуків немає
-
+
Купити в 1 клік
Поставка: Склад
Виробництво: TAKEL
Всі характеристики

(502100) Хомут 60х2,5 чорний, максимальний діаметр обхвату 225 мм, 10 шт, TAKEL

Код: 502100

Матеріал виготовлення- нейлон 6.6

Не підтримує процес горіння (класифікація 94V2) . Завдяки використанню якісного нейлону, кабельні стяжки поєднують у собі високу міцність і пластичність, а також стійкість до перепадів температур та вологості повітря.

Кількість стяжок в упаковці - 100 шт.

>

Кабельна стяжка пластикова - це універсальний кріпильний виріб, сфера застосування якого дуже широка. Спочатку кабельні стяжки призначалися для скріплення проводів та кабелів у джгути (пучки). Але згодом спектр їх застосування значно розширився. Зараз пластикові хомути застосовуються також при виконанні інших різних монтажних робіт, таких як:

- Прокладання проводів і кабелів і кріплення їх до різних конструкцій і поверхонь, як за допомогою самих кабельних стяжок, так і із застосуванням монтажних майданчиків під гвинт і самоклеючих майданчиків;

- Прокладання труб невеликого діаметру;

- Кріплення святкової ілюмінації, рекламних та інших різних легких конструкцій;

- Упаковки різної продукції, і навіть продуктів харчування.

Кабельні стяжкипластикові виготовляються з поліаміду 6,6, який також називають нейлоном. Нейлон має відмінні характеристики:

Висока міцність (нейлонові кабельні хомути витримують великі навантаження в порівнянні з хомутами, виконаними із звичайного пластику, типу поліпропілену);

- Великою пластичністю (кабельні стяжки нейлонові набагато пластичніше ніж стяжки зі звичайного пластику, і тому їх значно складніше зламати).

- Стійкістю до низьких температур та до перепадів температур. Кабельні стяжки нейлонові зберігають пластичність при температурах до -85С (монтаж рекомендується здійснювати при температурах не холодніше від -10С). Такі хомути можна застосовувати для зовнішнього монтажу, але тільки в місцях, захищених від потрапляння сонячних променів.

- Вологостійкість. Кабельні стяжки пластикові (порівняно з металевими) можуть перебувати в умовах підвищеної вологості і навіть безпосередньо у воді тривалий час без втрати будь-яких своїх якостей.

Поставка:
Склад
Виробництво:
TAKEL
Габарит (Розмір):
60х2,5

Доставка, Оплата, Повернення, Гарантія

 

Залишилися питання?

Вкажіть номер телефону для отримання додаткової інформації. Менеджер Вам передзвонить

Блог